Dag 9. Etappe Bergamo-descenzano

30 april 2025 - Sirmione, Italië

Juliie geloven het niet maar mn jas is teruggevonden. Ze kunnen me vrijdag pas vertellen of alles nog aanwezig is maar hebben in ieder geval gebeld dat  iemand hem terug heeft gebracht. Nou verder hele vlakke etappe gehad  maar het blijft uitkijken hier.  Ik zat op nn gegeven moment tegen de touwen aan van een tolafscheiding.  Ik zat dus op de regionale weg maar deze kwam ook uit bij een tolhuisje richting de autoweg. Als ik snel was geweest leg ik op mn pan.  Ook moet je eens kijken hoe ze hier nn kerkhof inrichten ( foto)  tja en ik ben nu op camping francesco in sirmione die bij iedereen wel bekend is.  Goed bier lekker zwembad dus ik blijf nn dag hier  80km 250hm

1. Nick & Dhani:
    30 april 2025
    Je maakt me wat mee hè pap. Ik ben blij dat ze de jas hebben teruggevonden, hopelijk met alles wat er in zat. Leuk om je verhalen te lezen! We missen je!
    Groetjes,
    Nick & Dhani
  2. Sea:
    1 mei 2025
    Had echt zo n voorgevoel dat ze die jas zouden vinden en ik denk dat er ook nog alles inzit. Dat kerkhof spreekt me niet zo aan.
  3. Frans Gerardu:
    1 mei 2025
    Hei guido ene waar zit je ergens?
    Heel veel succes verder!
    Grts frenske
  4. Jef:
    1 mei 2025
    Guido heb je wat te doen als je terug bent, kun je het kerkhof van keer ook aanpassen je hebt nu ideeën opgedaan.
  5. John Gerardu:
    1 mei 2025
    Fijn Veur dich tot der nog ierlijke lui zien. Want de hubs get aon de hand gehad. Mer geniet mer de vaan Bella Italia 😁🇮🇹🍝🍕
  6. Wil Meijers:
    2 mei 2025
    Hoj koempel, daag neuge en wat noe al un avontuure belèef en herinneringe gemaak. Ig zei ut al eerder, veul respek, geneet van dien pragtige, besjhouwende ‘pelgrimstrip’ en behauwe weer teruk, hauwe kontak, saluti compagno 👋🍀🚲
  7. Anita Gerardu:
    2 mei 2025
    Jehzeker toch nog ierlijke pelgrims/luij op de wereld hoofsse daor neet mie aon te deenke…kinsse dee sjoene tocht vervolgens en kinsse geneete vaan dee extra daag (en t beer)….en weer pinne🤔