Dag 11 Etappe Descenzano-Mantova

2 mei 2025 - Peschiera del Garda, Italië

Tja Ik heb een dag overgeslagen omdat ik een rustdag heb genomen op de camping Francesco in Sirmione. Ben die dag ook naar het schiereiland gelopen, maar een drukte van jewelste Veel decadentie hier. Ze willen het liefste met de auto tot aan het eindpunt rijden, wat de nodige hilariteit meebrengt. Sirmione is dus nog steeds leuk maar wordt veel te druk doordat er steeds meer mensen op af komen. Nou ja en vandaag weer alles ingepakt om naar Mantova te fietsen. Korte route van 53 km en 100hm dus stelde niks voor. Ik zit hier nl op de povlakte he.Ik was om 12 uur al in Mantova. Tja En ik had jullie al verteld dat ze mijn jas hebben teruggevonden die ik dus morgen weer in Como ga ophalen. Ze hebben me een foto gestuurd of ik iets miste maar alles wat erin zat staat op de foto. Ongelofelijk he. Over eerlijkheid gesproken. Geweldig he. Houd wel in dat ik weer niet ga fietsen maar zal jullie wel op de hoogte houden. Ik zit trouwens in een hostel in Pescheira aan het Gardameer. Nou, je kunt het slechter treffen hoor.

1. Nick & Dhani:
    3 mei 2025
    Liet os direct aon (ozze) vakantie (van toen) dinke es ich de foto’s zeen. Lekker toeve dao hè! Gooie reis naor Como vandaag pap, numse de fiets mit?
  2. John Gerardu:
    3 mei 2025
    De kumps nog uns ergens Guido en maakt vanalles met. Este toes waors zatste in diene dagelijkse sleur😄 Door dis reis te maken met de fiets weurste aug in dien bovenkamer weer helder en rust😩😩😩.
    Kins missjien dien treinreis nao Como verhole op dien reisverzekering 😄 Bon Camino 👍
  3. Sea:
    3 mei 2025
    Nou zeg ben jaloers op je,en wat goed van die jas.👏👏👏tijdje terug ook een tasje gevonden met alles erin,direct die mensen gebeld en als je dan ziet hoe blij ze zijn doet je toch ook wel wat. 😄😄😄😄
  4. Saskia Beijers:
    3 mei 2025
    Top Guido, wat n beleving allemaal.
    Geniet van de mooie momenten.🥰🥰
  5. Monique en Jo:
    3 mei 2025
    Gelukkig diene jas terruk kinste dein reis zurgelios vervolgeen good datste oach eine rustdag paks de hoofs dich neet te spooie Rome lup neet weg.